10. Januar 2014

Gourmets will survive - Genießer überleben ;-))

Onco Forum in the Park Royal Palace Hotel


Gourmet Culture ;-))
At the press conference of the Onco-Forum in Vienna today (tomorrow the Forum will present the latest developments of the largest oncology congresses of the past year worldwide in the Park Royal Palace Hotel) revealed, that a balanced diet, is the best cancer protection! And I think it is exactly what connoisseurs or gourmets love: a variety of flavors!
And: the consumption of meat is not a risk factor for cancer. But soy products (beans) apparently are a significant factor for the development of cancer - I feel sorry for my dear vegan friends, but it pleases me. Also, the BMI (Body Mass Index) is irrelevant. So much for the time being. More information to follow.

Kultur des Genießens ;-))
Bei der Pressekonferenz des Onko-Forums heute in Wien (morgen werden im Park Royal Hotel die aktuellsten Erkenntnisse der größten onkologischen Kongresse des letzten Jahres weltweit präsentiert) wurde hervor gestrichen, dass eine ausgewogene Ernährung (wie früher), die beste Krebsvorsorge ist! Und meines Erachtens ist es genau das was Genießer oder Gourmets lieben: mehrere Geschmacksrichtungen!
Und: Es gilt nicht das Fleisch als Risikofaktor sondern Soja stellt einen erheblichen Faktor bei der Entstehung von Krebs - tut mir leid liebe Vegane Freunde, aber mich freut es. Auch spielt der BMI (Body Maß Index) keine Rolle. Soviel fürs Erste. Weitere Infos folgen.

In diesem Sinne - Gute Nacht!
In this sense - Good night!










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